ŽIVOTNÝ ŠTÝL
Ilustrácie

Ako si jednoducho nájsť milenku na online zoznamke?

Byť v dlhodobom vzťahu neznamená vždy záruku šťastia a spokojnosti. Mnohé vzťahy časom sklznu do stereotypu a zo zaľúbených milencov sa stanú len spolubývajúci. Ak ste v takejto situácii, prípadne ste dlhodobo slobodní a nezadaní, možno vás láka myšlienka nájsť si niekoho, s kým by ste, z času na čas, zažili vášnivé dobrodružstvo, horúci flirt a romantické pohladenie. A nemusí to zostať len pri túžbach!

Ktorá zoznamka je pre mňa tá pravá, ak hľadám milenku?

Doprajte si blízkosť, ktorá vám chýba, zažite opäť vzrušenie a vášeň, nech ste v akomkoľvek veku a pozícii. Mnoho žien sa totižto cíti podobne, ako vy, a tiež túži po zmene a horúcom mileneckom vzťahu. Nie ste si istí, kde také ženy hľadať? Skúste online zoznamky, prípadne aplikácie, ktoré vo svojom popise majú informácie ako: flirt, milenecký vzťah, nezáväzné stretko, horúci úlet, sexy dobrodružstvo a podobne. Po tejto úvodnej selekcii budete mať na výber z pomerne veľkého počtu zoznamiek, ktoré sa od seb abudú líšiť tým, pre akú vekovú kategóriu, prípadne pre ako orientovaných ľudí sú určené. Medzi nimi sa samozrejme nájdu také, na ktorých môžete nadviazať konverzáciu, prípadne si pozrieť fotky a profily užívateliek zadarmo, no je tu aj kategória platených zoznamiek. 

Vo všeobecnosti sú platené zoznamky považované za serióznejšie a je menšia šanca stretnúť na nich akýkoľvek typ online podvodníkov. Tieto zoznamky fungujú na základe plateného členstva alebo kreditov, ktoré sa obnovujú automaticky, prípadne si ich musíte kúpiť cez online platobnú bránu. Ceny sa pohybujú rôzne, a zvyčajne platí, že na čím dlhší čas si členstvo predplatíte, tým lacnejšie vás vyjde v prepočte na 1 mesiac. Kreditový systém umožňuje skúsiť komunikáciu so vzrušujúcimi dámami aj za pár eur, jednorázovým dobitím si kreditv.

Zaregistroval som sa a čo ďalej?

Čaká vás vyplnenie vášho profilu na online zoznamke - a to je dôležitý krok! Hoci nehľadáte ženu na celý život, nebuďte skromný na slovo, pretože aj kvalita mileneckého vzťahu môže byť na rôznych úrovniach. Sú milenky, ktoré navštívite len, keď už naozaj „musíte“ a potom sú tie, s ktorými dokážete stráviť celé hodiny… . Mnohé online zoznamky, ktoré združujú užívateľov hľadajúcich milenecký pomer, prípadne jednorazové stretnutia, ponúkajú možnosť vyplniť vaše preferované sexuálne praktiky, tajné túžby alebo fetiš, ktorý vás dokáže najviac rozvášniť. Síce sú to intímne informácie, no vy predsa hľadáte tú pravú ženu, s ktorou budete môcť zdieľať práve vaše najtajnejšie želania a predstavy, tak neváhajte a upresnite aj tieto údaje. Je vhodné stručne napísať, či ste v manželskom, prípadne partnerskom zväzku alebo single. Takto si vaša potenciálna milenka dokáže vytvoriť lepší obraz o vašej situácii a o tom, koľko času si na ňu reálne budete vedieť nájsť.  

Využite funkciu filtra, zadajte približný vek, aký by mala vaša budúca milenka mať, vyberte lokalitu a systém vám automaticky vygeneruje ženy, ktoré by sa vám mohli páčiť. Tak páni, jednoduchšie to už skutočne byť nemôže! Ďalším dôležitým krokom, ktorý nerado obísť je nahranie profilovej fotky. Ak chcete aby vaše zoznámenie prebiehalo v absolútnej diskrétnosti, zvoľte záber, ktorý nemáte na žiadnej inej sociálnej sieti alebo internete. Zároveň môžete vybrať fotku, kde je ťažké určiť, že ste to skutočne vy - napr. fotku so slnečnými okuliarmi, klobúkom, z väčšej vzdialenosti. Ak nepotrebujete vystupovať na online zoznamke inkognito, vyberte záber, kde pôsobíte sympaticky a uvoľnene. Odvážni užívatelia radi pridávajú aj fotky, ktoré neskrývajú takmer nič, okrem ich tváre… . 

Pozor na podvodníčky a „herečky“!

Áno, internetové zoznamky a appky sú plné krásnych žien, s otvorenou mysľou, okúzľujúcou tvárou a sexy postavou. O tom nie pochýb a každý muž si dokáže vybrať svoju favoritku. A samozrejme, ak vás takáto dáma osloví ako prvá, prípadne vám odpíše na vašu správu, môže sa ľahko stať, že stratíte pevnú zem pod nohami. Niektoré z týchto dám vedia totižto poblázniť aj tých najstabilnejších a najracionálnejších mužov. Postačí pár šteklivých záberov, pikantných správ, krátky videohovor a pánom sa podlomia kolená. Nie je nič zlé na tom obdivovať krásu žien a nechať sa zviesť.  

Avšak, pozor na podvodníčky, ktoré sa budú snažiť získať vaše peniaze, prípadne údaje z kreditnej karty. Nikdy nezdieľajte citlivé informácie s ľuďmi, ktorých nepoznáte. Niektoré dámy vám vyrozprávajú srdcervúce príbehy, no pamätajte, že takto si len získavajú sponzorov a ich historky často nebazírujú na pravde. Ak sa s dámou dohodnete na erotických službách za finančnú odmenu, dbajte nato, aby ste neprišli o vaše peniaze predtým, než sa s ňou vôbec reálne stretnete. 

Páčil sa vám článok?
Ďakujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vyštudovala som psychológiu a zoznamovanie ľudí ma fascinuje. Preto som sa rozhodla zo svojho profesionálneho pohľadu písať články o zoznamovaní.

Počuli ste alebo čítali o nás

aktuality.sk cas.sk topky.sk sme.sk diva.sk